Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nej tack till IS återvänd

 

Koppla inte ordet barn
Till IS barn
De är också terrorister

Koppla inte ordet kvinnor
Till IS fruar
De är också terrorister

medvetna har de rest med sin familj för Allahs skull
islamiseringen av hela världen och sharjalagen är deras mål

Inom islam allt detta heter ( al jihad fi sebil Allah)
Betyder kriga och döda för Allahs skull
Enlig koranens budskap IS är den sanna islam

Alla är skyldiga till terrorbrott!
Oavsett körde man ambulans, sjukhus etc
Delade mat och tog hand om de sårade etc

Och när barnen växer
Kommer mamman att berätta för sina barn
Att de har gjort sin jihad när de var barn

Och att deras pappa blev mördat av de otrogna
Hedningarna västvärlden de orena
Och av religionen demokrati

Och de kommer att växa upp utan tvecka som terrorister
Till starkare självmordbombare människohatare
Och störtar din demokrati… 

Oavsett vilket syfte har man rest för
Barn som vuxna
Män eller kvinnor

Är terrorister
Ingen av de skall tillbaka till hednings länderna
De borde halshuggas, öga för öga... 

De som ej håller med är också demokrat IS terrorister
Antagligen man är FÖR eller EMOT terror
Svart eller vitt… det finns ingen mellanfärg

Begrava terroristerna i sin egen grotta och sin sharijalag 
För din barn, familj och allas skull
Och för en fredligare värld

Demokratin frivillgt väljer tvång islamisera sig !!!  

genom att ta emot IS terror låtsas flyktingarna 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2019-03-26 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP