Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: © ULJO


Vacker natt

Gubben i månen
tänder ljuset
natten så vacker
lågorna brinner
fingrar i håret
dold hemlighet
ljuv beröring
kärleken vinner

Ängeln i rummet
utbredda vingar
en kandelaber
ett värmande ljus
natten är vacker
känslorna frodas
god vibration
i kärlekens hus

Gubben i månen
tänder lanternan
ljus över himlen
vacker är natten
kärleken frodas
har inget slut
lysande fenomen
speglar i vatten

Ängeln i rummet
skydd i mörker
lyktan i hörnet
sprider sitt sken
känslornas våglängd
som skön musik
ljuvlig är natten
på kärlekens scen

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-30 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hyllning till natten, mjuk och len!
2019-03-31

  Lars Hedlin
Väldans vackert!
2019-03-31

  Maria Sundelin VIP
Fridfull
2019-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
N attens månsken
A lltid läckert väcker
T anke läcker
T ack för att Du den
* till oss räcker...
2019-03-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Otrolig vacker dikt och bild! Ljuvliga scener målar du...
2019-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Romantisk och skir dikt till kärlekens lust och längtan.
2019-03-30

  lodjuret/seglare VIP
'Var får du allt ifrån?' För att citera en annan poet, som yttrat sig då snarlikt nyligen. Läsningen lovar lika mycket som bilden. Läsningen sker därför i just brådrasket.
2019-03-30

  M.Eta
Vacker text och bild!
2019-03-30

  Feliaxel VIP
Nattens mystik i varje rad
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO