Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir en ängel sen

 

Min vackraste vän, du blir en ängel sen
Du som försakat ditt jag
Med ett uppdrag
Du slet
Med att ta in all världens trasighet
Samlade sjukdom och smärta
I ditt hjärta
Förlöste förvirrade på jord med få ord
Du själv avstod
Tills oron utifrån avtog
Du som närt behjärtansvärt vid ditt bröst
Min vackraste vän, du blir en ängel sen
Viskar vägledning med mjuk röst
Himlen är ditt hem
Guds lamm
Ser skönhet
Där andra förblindas av skam
Du gav mig min bortslarvade värdighet

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-26 15:59



Bookmark and Share


  alvan
Berörde mig djupt. Känslan även här så närvarande och innerlig. Blev lite tårig, den spelade på nån skör sträng hos mig...
2019-03-27

    Lars Gullberg
Helt utan filter. öppenhjärtligt och sårbart. Direkt från hjärtat in. Din darrande röst. din närhet full av integritet, värdighet och kärlek att stanna i. vara kvar. Sänder så många tankar som angår oss alla. Du bjuder in, visar oss det allra svåraste, att vara nära och mista är det vackraste som finns.

Tack.
2019-03-27

    ej medlem längre
Så vackert! Blir rörd av din fina dikt till vännen!
2019-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En otroligt vacker dikt, som går direkt till hjärtat, med sin sorgsna ton.
2019-03-26

  Blomma-Stjärna VIP
Stor kärlek med genomgången accepterad kärlekssorg
Vackert ordmålande!

Ord som håller hjärtat öppet!

<3-kram!
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP