Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattens nyponros

Vintern,knölsvanen och strassörhängen.
Glitter i sjön. Tusen näckrosor i bukett.
Snidade tranor i trä.
Omfamna mig du drottning av havsörn.
Prassel av physsalis.
Hjorten och hjortron.
Näverkorg fylls med skogens skatter.
Jag sluter mina ögon och för en stund
ser jag minnet av det som en gång var jag.
Nagelfil av glas slipar mina naglar och
jag ristar in våra namn inuti ett hjärta i trädet.
Svart och vitt. Vitt och svart.
Som det alltid har varit.
Tills våren kom och livet slår ut i full blom.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP