Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller?

kunde morran gå
förut innan, oskapad
på gatan

sprida kyla som
dimsjok när den inte
växte sig fram enbart
med tankekraft

Ingen visste vem
hen var, okänd
kärlekslösa tanke
föddes innan förintelsen.

Skapelsen liknade en marsdag
ingen ville se den
förutom tågklareraren
i en fikterad tid

växeln, ej lokföraren
såg katastrofen
ospårad trupptransport
rensade ut oliktänkande element

mannen, skapare han var innan
händelsen ofullbordade Kriget
och
blev en avbruten handling.

Någon skrev om den kärleksbefriande kylan
kanske i en bok om religiöst tänkande
för friska sunda barn med humor.

© Bosse 26 mars 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 16:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stark poesi.
Imaginär
Berikande!
;)
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten