Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir snabbt mörkare


Mörker, mörker är det enda jag ser. En gång i tiden fanns det ett ljus. Men det är borta nu. Jag vet inte hur jag ska ta mig härifrån, min kropp är som förlamad. Sinnet är klart, men någon annanstans. Försöker nå fram till dig men lyckas inte. Det går inte att ta sig härifrån. Jag hittar ingen annan utväg. Det jag trott var mörkt blir snabbt ännu mörkare.




Prosa av Tess Strand
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skriven prosapoesi som lyckas med sitt mål att hänföra och framföra ett budskap.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand