Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mannen och hunden

Mannen och hunden

Jag går längs gatan och
möter en gammal man med hund

Det rosslar ur mannens luftrör
och hunden går lugnt vid hans sida

Det är märkligt att äldre män får ha
hund

Hunden tittar kärleksfullt upp på sin husse och förstår att han är sjuk

När de kommer hem lägger sig hunden
kärleksfullt vid hans sida

R I P
Beppe
20081210-20190322




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 515 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-03-26 17:48

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Mino0
Människans bäste vän.
2019-03-29

  alicja lappalainen VIP
han ska reinkarnera
2019-03-28

  vladimir bulletin
vilken fin återhållsamhet i berättandet i denna gripande text. man... förstår.
2019-03-28

  Elinor Sörensson VIP
En fin hyllning till din kära Beppe. Beklagar sorgen.
2019-03-27

  SatansSon
inte sant beppe
2019-03-27

  Poeten Salvador VIP
Vackert minne
2019-03-27

  WyS VIP
Fin betraktelse av villkorslös kärlek.
2019-03-27

    Lars Gullberg
Oj vad det svider till i bröstet att läsa dina rader. Det darrar till och jag vet själv att min bäste vän också inte längre finns vid min sida en dag.

Beklagar sorgen
2019-03-27

  Kungskobran VIP
Vi sörjer med dig
2019-03-27

  Bodingen VIP
Beklagar verkligen förlusten av din trogne fyrfotade kamrat.
2019-03-27

  StinaJ VIP
En fin och berörande text. En fin hyllning till en kär vän.
2019-03-26

  Feliaxel VIP
Det är alltid lika sorgligt att missta en trogen vän
2019-03-26

  ULJO
Så sorgligt
2019-03-26

    ej medlem längre
Verkligen svårt att mista en sådan fin vän!
2019-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken sorg det vilar i dina ord. En kär vän har slutat sitt liv.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten