Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you are my hero I love you for ever


varje gång

 

vi skiljs åt klokuggla

fortsätter samtalet

du följer mig över tröskeln

slår dig ned vid bordet

tänder lampan i fönstret

två hjärtan som samtalar

i salar av tid och tystnad

jag läser dina tankar

du gör mig glad varje dag

du ser mig som jag är

och jag ser din vackra själ

för din skull vågar jag allt

kram <3

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 18:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du gör mig euforiskt glad, som ingen annan kan. kram
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP