Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oblid gånge mig till

Må den
som oftast blir ett med tomrummet bland oss
släppa ut sitt nät med morgondagg
i stället för att jag får gråta
i min ångest
alltmedan stormen skakar huset
och djävulen låter ackompanjera
vädrets makter med eld och svavel
sedan jag trots att min identitet är tveksam
tar in mig bland efterbrännarna till händelseutvecklingen
och förmår mig till att hämta hem ljusknippena
och lotsa min vardag att ta plats i mitt vardagsrum
sedan solen bundit bild för mina ögon




Fri vers (Prosapoesi) av Lennart Andersson
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-03-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson