Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rebusblod, för dig utgiven.


Guttstjänst


la Ritournelle sväller sentiment
distraherar oss redo för bud
Deklarera tanken innan den har hänt
vaska ba för någon brud

Personkrets tre ettröda ögon
levitetsvag llorona uppsåtsmild
Era barn är odrunkvärda egon
i skönhetsektomerad hotbild

Kurs i situation sthlmstöld
högskolas av ett tänktankråd
När lanseras nästa böld
har maria slutsålt nåd?

Leaseparty re: skräp är ute
bland kejsarkläders visklek
För lyrisk felhörningsgjute
vardar natt och papiskt svek





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-03-26 19:00



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
Ibland kan jag va kryptisk. Ba i texten är inte ett tufft bara. Det är en försvenskad koptisk benäning på en sektion av själen. Eller en av de sju själarna du har. Om du så vill. Jag förklarar mig endast här, om detta. De tidigare gångerna var satir. Och jag förklarar mig ba för duvet He-stetiken, jovars. Int vill ja att nån gå runt o hitt på nå.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd