Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Jesu namn

Först får han stryk i Jesu namn
av ett björkris liggandes på knä
Sen tvingas han in i pappans famn
för att honom om förlåtelse be
Undrar hur de kristna resonerar
när de övergrepp sanktionerar




Fri vers av Nilshelmer
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-03-26 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer