Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pollen-stollen

 

 

 

Pollen-stollen står på perrongen

 Och väntar på pollen säsongen

Han har skaffat sig pollen position 

Bli världens bästa allergiker är hans mission 

 

Pollen-stollen har kontrollen 

Han tänker inte klä sig i offerrollen 

Han ska nog klara ännu en vårtermin

Utan nässpray och antihistamin

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-04 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP