Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets vinge

En fågel med bruten vinge
Sjunger ingen sång
Hjärtats tysta längtan
Bli hel och fri en gång.

Men Än i det mörka låga
Allt har sin tid
När Frigjord från sin plåga
Får Själen ro och frid

Hoppets vingar bär oss
Bortom tid och rum
osynlig men alltid nära
Likt en vacker tyngdlös dröm

Frågor är en början
Den som söker finner svar
Stilla tåligt väntar
på ljusa klara dár

Ögon själens spegel ,
De Talar utan ord
Drömmer om skyn få sväva
Sjunga friden över jord

I den klara soluppgången
Fågeln hel och fri
Nu sjunger den vackra sången
Med en enkel melodi






Fri vers av lenne
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-03-26 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenne