Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tandsten i Augusti

Hjärtat kurrar i gryninen,
under trädkronor,
vågor slår, mot ihålig marksten,
långt ovanför sand.

Vinden bär en viskande evighet,
månen gråter aldrig genom blinkande sorg.


Sekunden är kort.

Kärleken är borta,
tömd på glöd,
helt död.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann