Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN

Det var ett stilla skimmer

I allt det han förnam 

innan ögonen skulle slutas 

och natten honom vann.  

 

Efter natten kommer ljuset

med härlighet och frid, 

det var det som var hans längtan, 

och känslan av ett evigt liv tog vid. 

 

Och på hans gravsten står orden 

som han har velat: 

Sörj inte över att jag är död 

utan gläds åt att jag har levat. 




Övriga genrer av Leko
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko