Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

Det var mödan värt , min vedermöda .
Ja det var vedervärdigt , men ändå värdigt.
jag fick en insikt, det var häftigt ,
ja det blev vederhäftigt för mej !




Fri vers av lenne
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-03-26 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lenne