Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålen

Vissa människor har inga
undertexter som ropar.

men hon har rispor under fötterna.
små schakt som gror, inte lika rädda.

inte lika livrädda att stöta sig.
mot asfalten.
och doften av blom.

därför stiger hon uppåt.
när dagen mojnat.
i trycket.
när regnet slutat spänna hennes kropp.
mot marken.









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-04 10:13



Bookmark and Share


    Lars J
Hoppfull och djup, precis i min smak, bra!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP