Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille Mohammed

kom första dagen till en svensk skola
Fröken talade då om för honom att nu var han
i Sverige och skulle därför numera få heta Anders
Lille Mohammed gick sen hem och talade om det
för sin mamma
När hon fick höra det, så vart hon rosenrasande och gav
lille Mohammed en örfil
Sedan berättade mamman det till pappa som blev ännu
mera rasande och gav honom flera örfilar
När Mohammed kom till skolan dagen efter, så frågade
fröken Mohammed vad det var som hade hänt
när hon fick syn på alla blåmärken
Mohammed svarade då
Två timmar efter att jag hade blivit svensk och fått namnet
Anders, blev jag misshandlad av två jävla araber...

Lille Mohammed!

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-03-26 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel