Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån 08


Det finns inget starkare än en mors kärlek

För en mors kärlek vet inga gränser
Efter att ha gått och burit på (fostret ) barnet i sin mage
i över nio månader och känt ett otaliga sparkar
under den tiden har det uppstått mycket starka känslor
Känslor som inte går att beskriva i ord
I alla fall inte på denna jord
Det är kärlek för hela slanten

Efter nio månader blev barnet fött
Så det första hon gjorde var att ge det lilla barnet tröst
genom att ge det lilla barnet sitt ena bröst

En mors kärlek vet inga gränser då det inte finns
något starkare

Visst var pappa där och gjorde sitt
Hade sitt lilla roliga
Men det överbringar inte den kärlek som jag känner
för min mor
Min mamma
För mig är hon ju en på miljarden
Ingen som jag har velat byta ut

Nu har det gått femtiosex år och mor min har blivit
till den gamla tanten
Men det spelar ingen roll för jag är fortfarande hennes
lilla barn
Den där som sparkade henne inneifrån hennes mage
i nio månader
Så varje gång som vi råkas pratas vid, säger jag allid
Morsan, jag älskar dig
Och då svarar hon alltid
Det är ömsesidigt sonen min, säger hon tillbaka
med en liten tår i sitt ena öga..

Det finns inget starkare än en mors kärlek!


Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-03-26 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel