Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av de kära

 

en dröm var det som berusade mitt sinns

idag tänder jag ett ljus för de som inte finns

i hågkomst är de nära och kära

sorgen är svår att bära

en gåva är att jag minns

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-26 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text! .)
2019-04-10

  Lars Hedlin
En mycket fin text! .)
2019-04-10

  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och berörande ord som plockar fram härliga minnen från de mina, som gör längtan lättare att bära.
2019-03-27

    ej medlem längre
En hyllning till de som inte är. Jag vet inte varför, men en undertext tar sig fram. Du får mig att tänka på Inger Hagerups hyllning till de döda: De brände våra gårdar ...
2019-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Att tänka på fina minnen är tröstrikt när kan känner sorg och saknad!
2019-03-27

  ULJO
Fint att bevara i minnets arkiv
2019-03-27

  Feliaxel VIP
Sorg och fina minnen går hand i hand
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP