Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingelingen...

Du gjorde det lättare för mig oss alla i vår vardag, då vi kände oss så älskade oavsett...
Du såg mig, du såg oss alltid då vi behövde bli sedda med dina rådjursögon...
När man såg in i dem, var som att falla ner så djupt i kärlekens och lyckans brunn...
Vi delade med allt och alla samma känslor för dig...
Du gav oss villkorslös kärlek,jämt var du redo att följa med...
Du kommer att alltid följa med mig , vart jag än är i livet...
Livet är orättvist, du gav dygnet runt värme och kärlek till oss alla...
Allt roligt som vi gjort, all oro som vi känt när du mått dåligt...
En sådan gåva till livet, varför skulle nu en sjukdom få ta dig ifrån oss VARFÖR?...
Du är våran eviga kärlek och kämpe, tack Tingelingen att jag har fått glädjen att ha dig hos oss i dessa år...
Nu får du mysa i solens varma strålar, leka med din vän Ludde som du tyckte så mycket om...
Du är enormt saknad av oss...
Vår älskade Tingeling...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden