Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Göm mig i den mörkaste delen av dig sa jag
Göm mig i din skam
Där ingen kan hitta mig
Jag bor i din skam
Sover i din skam
Vaknar i din skam
Släpp ut mig nu
Väggarna här är så fula
Jag hatar färgen av skam

Vilken färg har renhet?
Ibland märker jag
Att tiden inte sköljer, inte renar
Den fräter sönder mina blodådror
Jag blöder tid
När slår klockan frihet?




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-26 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson