Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuff på utsidan, men mjuk inuti

Är du uppnosig, eller
För ingen talar till mig på det där viset
(så med en blick som kan döda tilläger hon)
Sådana som dig äter jag till frukost
Så du är inte mer än lite föda
Och precis när hon säger det, så snubblar hon och slår
huvudet i en lyktstolpe och börjar att blöda
En riktig klumpeduns, med andra ord
Alltså inte så speciellt farlig
För hon kan visst inte hålla tillbaka tårarna när de
genom ögonen hennes börjar att flöda..

Tuff på utsidan, men mjuk inuti

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-03-26 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel