Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra


andra halvlek
i publiken skrålar
Pippi Långstrump




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 22:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Använde nog en sådan där guldpeng att betala inträde med. Vakten i spärren bet nog i den för att se om bryggan i käften 'kunde göra sitt jobb', efter tandläkarbesökte som han visserligen önskade sig nog ha en skäppa full av guldmynt till, men vackert fick finna sig i att... tappade jag tråden en smula här, drogs nog med så av tanken på ett eller annat äventyr i tillvaron. Något i din text fick mig att tänka på Uppsala eller kanske herr Knutssons syssla med att skriva om katten 'Sanslös' med flera.
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP