Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår bästa tid är nu

dessa årstider
Våren och sommar som kommer här
För nu kommer allt att börja blomma ut
För solen den kommer fram skinandes god och varm
Och träden och buskarna börjar också att grönska
ty likaså blommorna
Och det medan fåglarna kvittrar så glatt, med ungar
på väg, antar jag
Och flickorna och kvinnorna ska vi inte ens tala om
För de är ju bara för söta och vackra när de äntligen
tar av sig vinterkläderna
För nu kan man ju för en gångs skull se hur de
verkligen ser ut
Kan faktiskt tänka mig att krama om både den ena
och den andra tjejen i all vänskaplighet
eller tills våren eller sommaren tar sitt slut..
*Ler*

Vår bästa tid är nu!

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-03-26 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel