Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger

har du inte försökt att ta det bästa av mig
Hur många gånger har du tagit det sista som jag har
Hur många gånger har du inte bara lämnat smulorna kvar
Så nu är det för sent att säga förlåt och brista ut i gråt
för jag har fått nog
Så nu är det jag som drar

Om du inte har förstått det så är jag en människa
med känslor och inte en maskin som man
matar med bensin
Så det är på det sättet som du vårdar mig, som du
kommer att bli bemött
Så om du inte värderar mig mer hädanefter, kommer allting
som vi har tillsammans att vara helt dött

Då är det är väl ändå på tiden att du börjar att tänka om
Ja, om du nu vill att jag ska stanna kvar
För om du inte ändrar på dig, så är det jag som drar
för att aldrig mera komma tillbaka till dig igen
Så vad du än gör
Se till att vara en riktig vän, för det tjänar du på
i längden..

Hur många gånger har du inte tagit det bästa ifrån mig?!

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-03-26 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel