Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godissugen som man kan vara

Man vet om vad man vill ha
Man vill ha en stor vaniljstrut full med strössel
och choklad
Man kommer att göra allt i sin makt för att få i sig en
Så det finns ingen som kan stoppa en nu
Inte ens du
Så man kan bara önska en lycka till
För om jag har förstått det rätt, så kommer man
att bli jätteglad, när man väl har fått tag på en
En mjukglass som sen smälter och rinner ner ifrån
munnen på ens kinder medan ögonen ens tindrar
så underbart utan hinder
Godissugen som man kan vara..

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-03-26 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel