Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

Blåmärken kvar efter knullet,
Han kallade mig för gullet.
Ruset har gjort mig blind,
Hårt hårt mog väggen.

Det luktade vilja,
Mina porer ville smiskas.
Lugnet i lungorna,
Kåtheten i trosorna.

Blåmärken inuti.




Fri vers av Saavedra
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saavedra