Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zeitgeisten är en tiger story - ra hoor khuits antipräst


Nuitmäns förste


Då den beginulerat i new york,
vid en tuppig nysocietin,
är denna gentrifiering
en tredje grad ironisk

Nattens gaslys styrde torque
i vaskat huppes grisvin
Gatriket som slapp reglering
när stäppvagstimman närmar kronisk

Unga ensamkvinnor ryktas
så du måste gå på känsla
Det fria valet är för dagsbor
ofullständig stammvisklek

Konsekvenser sker på dagspass
när du hittat tid att vänsla
Dagligfejkad egen sömn, bror
i afton avoidansens laxsmek

Helikoptern spyr på haga
allergisk mot moralsex?
Jag söker lisa för beroende
av en drog som inte finns

Det luktar nassedröm om aga
och svenniskt pekoralsex
Men det är bara att förvisa
maestra nuit leker nyckers stins





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-27 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftig, originell och nyskapande. Härlig svung.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd