Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


.

 

 

sätter stopp

 

men fortsätter mot kanten

för att bli

 

 tillsammans med tidens innefattande

 

och vänder åter

utan mönster som variationer

denna flykt

 

i oss

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-27 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP