Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappan

Kan en sjö fråga

efter den som saknas,

finns det stenar

som minns händer

där de en gång legat,

som fågelungar i redet?

 

Jag går uppför trappan

för att se en skugga

och möter vinden

från en strand

långt borta

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-27 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bästa jag läst på länge!
2019-03-28

    ej medlem längre
Vackert. Och jag tror att sjöar och stenar minns.
2019-03-28

    ej medlem längre
Fin text, som alltid från denna eminente skribent.

2019-03-28

  Eva Langrath VIP
Fin poesi
2019-03-27

  Bjarne Nordbö
Det där var riktigt fin morgonläsning.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP