Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett mirakel



vårregnet faller
ser du hur det skira gröna ur jorden spricker
blyga droppar, sträcker vita knoppar
kinden fram
och koltrastsången smyger mellan bladen
slår sig till ro på vårens strimma
kisar blygt ur rosendimma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2019-03-27 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP