Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis här

Skogsduvan är tyst i jorden
när hon sjunger

Det är så stilla av tiden,
så inpå, därborta

Precis här,
när vinden blev tyst

Och vingslagen
så avlägset




Fri vers av Ubuntu
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-27 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu