Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På utsidan


Drömmar,
om band gjorda av tillgivenhet.

Robusta länkar till själar som gladeligen skulle avlida för en.

Ömhet utan en nota.

Konvalescens bakom skyddet av en omfamning.

Är inte vi alla i slutet bara varelser
gjorda för varan?

Skapade för gemenskap?




Fri vers av Nerdissta
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta