Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska jag verkligen..


Spegla verkligheten.

De är här nu.

Förundersökningen.

Och dom, ja, dom berättar allt..

Arbetat med ett självständigt liv, under fångenskap..

Så lätt det skulle ha varit utan stalkaren, men vem vet?

Hon kanske höll borta än värre människor; sexköparna.

Jag menar, hon tog dom, dom var ju ändå hennes.

Inte visste jag vad mannen planerat med mitt liv.

De är här nu.

Och nu är det över.

Den här texten är lika tråkig som det är just nu.

Verkligheten.

Så tråkig.


(Själv är jag ju nu så lycklig som slipper tvångs-
bevakningen från dom som arbetar för ledaren.)

Tack, Polisen!

-Hjälper det inte är alla utsatta kvinnor välkomna till polisen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-27 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP