Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor

 

 

alla vill ju ha nån att hålla i hand

när hjärtat det står i brand

 

alla vill väl ha nån att älska

försöker att någon frälsa

 

till kärlekens budskap det sköna

det är inte någon skröna

 

när blickar mötas tänds en låga

ska de båda våga

 

ta steget ut i det okända

det kan ju hända

 

att Amors pilar träffat rätt

så valet var nog rätt

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-27 12:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Love is in the air"
2019-03-27

  Fulbergarn
ibland händer det
att pilar träffar rätt
i bland blir det miss
då är det inte lätt


2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP