Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är en allegorisk kärleksdikt. romantiken lever


tre cent


Moderaternas vänsterfalang Bildkelspjörks kärlekslöften
Anders var väl fiktiv? Bildt avgick fejkvred i nåt dunkelt spel
Guilloutinernas siegheilfalang halvhjärtmörks i studsarluften
Oleendet som en kniv, noshörnskjuteprick med instavat avelfel

Cassius fanns men Ali var ju annan, uppgjorda fejkcitat och regi
Mao slog död på de som kunde slåss och Iosif bejlade magin
Indira Indien är min sista amma för matrialistisk energi
Allren nöd, ouppfostrade barn förstås, moraToria, små glin!

Kan du kajsa, Varg-Anna, du haver om du tager obfusnabbt
Shitman får en hitlist under "världen" av wikileaksbulvan
Kryssa Ilsa, Vargkvinnoess, ess? En nassa ger ej tappt
Vit man söker siegervist bland livets Orden nassguzzspan




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd