Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-04-15 kl 08:50


i soluppgångens öppna händer



Nu dricker jag dagens

flödande solljus

ser glädjelätta moln

gunga över indigoblått hav

nu väntar vårblommor på fullmånens milda kyss

nu vilar morgondagen

i soluppgångens öppna händer

*

Kommentar i soluppgångens öppna händer
Monika Kvist "Vilken euforisk känsla!" 2014-04-17
Lars Hedlin "Gillas starkt :)" 2014-04-16
Angel of love "Så härligt och varmt skrivet" 2014-04-15
Ann-louise Rosenhard "Underbart vackert skrivet" 2014-04-15
Anna M Mirsch "Vacker vår i denna bild!" 2014-04-15
Stig Wikman "Såååååå ljuvligt (igen) kram från dalarna 2014-04-15




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2019-03-27 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP