Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan svar

Vart ska man börja,
för att hitta svaren man söker,
om det man söker inte går att nå.
Även med de djupaste tankar,
går sanningen inte att framkalla.




Fri vers (Fri form) av Amanda Vikström
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-27 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vikström