Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dRista

jag vill rista ett ärr nära livets yta,

tänkte hon. Ty friheten ligger ej i en

jordad kropp utan i en tanke modig nog

att falla mot.

Att häva ut dessa andetag, detta ord utan tygel

var att litet växa i skymundan. Våga gråta ut

det man aldrig rår där syret skapats och då,

öppnades handen någonstans

 

mellan himmel och jord.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-27 14:01



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Berörande.
Tror den blir starkare genom att stryka "tänkte hon".
Vet att du skriver med trygg bas och därför kan ta ärlig kritik.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP