Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnapné

 

 

när ock den vitskimrande duvan fällt ner sina vingar

för att undvika granater och projektiler

när ock barnet har övergivit sin leksak i sandlådan

för att undvika trampminor och klusterbomber

 

då skådar jag upp i skyn, vrålar mot vår s.k. Herre

och frågar: "Är det vi som är nutidens Job!?"

svaret blir en stormig motvind och ispikar till hagel;

ett stort jävla hån, ett smajl från Hen som inte berörs

 

jag hämtar K-pisten och tömmer den mot himmelen

slut på patroner, full av vrede och spleen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-27 14:32



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Slutklämmen sitter som en välanpassad kondom på en anabolerogerande lem.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP