Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta hände för några år sedan. Skrev ner anteckningar, då jag inte orkade skriva ner tidigare. Men tack vare mina anteckningar tar jag tag i detta nu.


Jag har rest mig upp 11/3 2019

När man i ett djupt svart hål dragits ner
djupare och djupare inget ljus man ser.

Man orkar ej bry sig med dag eller natt
eftersom allt bara är svart.

Ropar på hjälp men inget händer
efter lång tid hjälparen mig ser och allt vänder.

Lovat att inte släppa taget
personen är med i hjälparlaget.

Såren tar flera år att läka
åker varken på bananskal eller räka.

Oavsett vad som händer
bör man ta en dag i sänder.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-27 16:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord här på slutet...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning