Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannonsören från Brest

Kontaktannonsören från Brest

- en kamrer, som kamrerer är mest -

skrev om allmänintressen

och vardagstristessen

men responsen var rätt så modest...

 




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-27 17:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste såväl sidans skribent som även kommentaren i form av en rick, medan din alltså var ett gott försök till limerick. Sorterar inte själv i vad som är 'guld, silver, brons' eller placerar sig som en 'evig fyra'. Läser dock och begrundar. Att läsa annan ger ofta 'mersmak' och lust till att själv försöka sig något på konster att skapa...
2019-07-10

  Kungskobran VIP
Kamrern som visste bäst
vann pengar på en häst
satsade pengar på nästa kamp
förlorade och blev pank
han var nog ganska modest


2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP