Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på hemväg ser jag

 

bonden plöja upp gårdagen i ljuset

omringad av svävande väsen 

i himmelsblått tecknar rymden

tankfulla streck över solens änne *

luften är silversal

äntligen spirar vår

äntligen tinar alla frusna

Alla klockor stannar

jag viskar ditt namn genom det gråa

då jag hör koltrastens glitternät

faller över gryning och solnedgång

Din röst blandas med lufthavets kårar

även om din rustning är fläckad

ingen går oskadd genom stormen

du är lika värdefull ändå

saknar dig varje dag

 

Kramar <3

 

anm. p g a solen ålder, änne är ett ålderdomligt ord för panna 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-27 18:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gjorde ett test med gamla ord kunde de flesta, gillade dem böckerna för den anda de spred, knastret från veden i eldstaden.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP