Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berätta för mig igen, om oss.

berätta för mig igen om den historien om
solen och månen,
hur de var separerade från varandra
varje natt och dag,
efter tid och rum,
berätta för mig hur de föll för varandra,
och hur de korsade stjärnornas hav
bara för att få vara tillsammans.




Fri vers av Matiilldaa
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-27 20:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Men åh, precis vad jag vill höra
2019-03-28

    Mino0
En liten pärla denna, fin.
2019-03-28

  Domenico VIP
Myter...legender...sol och måne...berättelser om oss små förundrade frågande människor fantastiska att lyssna till...

2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa