Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äska-troll-logi. För mästrarasen var den riktiga nine eleven när folk började bygga svarta hål av rävar och rovor.


Eftermälets sluträknings tillfälliga förvaring


Emmerich filmatiserade simuleringsdöden
Tre år senare kom motrevolutionen
Fjärilseffekten kom i ytliga lagervågor
Och Zardos återproprierade helikoptern spyr

Nåra sjundedelar av mina faraosjälar flyr
Svekfulla, bara en som svarar alla frågor
Det är nåt med hur aset kliar sig på tronen
Bara under juche frodas hamsterbödeln

Triers typkastande som avvägstrollfyr
I welles f för fake rämnar virtuella logor
SamyÄrrDelanis helvetesdritt till hoggzonen
Det går så skönt för oss i babeldöden

Kriget kom på pengarna i en skitig pho-den
Simmat i variationen av tuttekönshormonen
Fifa lobbar olympklass för Pigeplågor
Sabreringstillitbubblans depression satt pyr







Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-27 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd