Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

båten läcker, men vafan

en dag till
citatet på din handled
du är en konstnär
gör van gogh av
att vara dålig

och du har gjort dig
fin för att gå ut
för chans att nå ut
radiovågor
till nån som
är som du
kolla mottagning

när jag mottog
i ett ölglas
rykte om dig
du är ett korthus
spader damen
rykte om dig
målat läppar
med bensinen
du hade rullat dom¨
i varma stenar
som att du älskar
när man springer
den enda smak som
jag står ut med
den enda smak jag
attraherar

vi sänkte oss i
rena badkar
vattnet blev svart
och du log snett
du sa:
kolla på oss
hoppas nån ser
vi är kobbar
i ett dött hav

och du
har vi nånstans att gå
vad är våra val
max antal broar
som kan brännas
i en småstad
båten läcker, men vafan
vad ska man göra
vi tar en tur snart
jag gillar din smak

jag gillar dig med
men kan du den om
elefanten
på ishotellet
inget smälter
inget tinar
ingen mikro
sen bruten nacke

men snälla kom ihåg
har aldrig varit kär
så när du sen
antänder brasan
på mina läppskal
äter själen
och skiter ut den
är det så det känns?
när det väl brinner
fast man har allting kvar
man är helad
men ändå trasig
splittergranat
man kan andas
men ändå kvävs
säg mig älskling
är det så det känns?

vi två är samma
sotiga du och jag
samma skrot och korn
kärlek som stenar
i en tygsko
det kommer bli hårt
kommer att lämna sår
men om inte
vad är det värt då
båten läcker, men vafan
finns inget annat
vi har bränt broar
och jag har hud kvar
plats för dina ärr
snälla älskling
kan du riva mig?




Fri vers av Love Död
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-27 21:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
när båten läcker eller man sitter på ett störtande flygplan är det på tiden att kläcka ut sig det man vill ha sagt.

du har flera fina rader och ordsväng här tycker jag. jag blev lite vilse i vissa stycken. och skulle själv gärna sett mindre brända broar. men att göra en van gogh av att vara dåligt är inte dumt. eller täckningen bland kobbar i ett dött hav.

men ibland kliar det verkligen, verkligen på ryggen där man själv inte når.
2019-03-27

    ej medlem längre
En läckande båt, låter som vilda western.. men va fan.. Vi finner land:)
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död