Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svara tillbaka med ett JA eller ett NEJ

 

Det växer krasse ur handflatan
påskris i kistan
och fyra olika betor sticker upp
mellan mina skulderblad

Idag lämnade jag tillbaka boksidorna
till respektive långivare
men glömde parkeringsskivan i baksätet
och sedan när jag väl kommit innanför
hade middagen redan börjat att kallna

Det är inte lätt
när våren aldrig vill komma
När snöflingorna faller fram och tillbaka
och jag, vad fan vill jag egentligen

Reglaget på vår värmepanna har fått spel
Dörrarna får stå öppna och alla alternativ
finns fortfarande kvar där ute

Nu skall det gå en runda till
och alla skall komma in med nya förslag
Detta kommer aldrig att ta slut

Jag somnar nästan i tunnelbanevagnen
men bara nästan
för saven som rinner ut från mina ögon
drar till sig de förbannade röda skogsmyrorna




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-27 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fattar känslan. Krasse i händerna och sav i ögonen. Målande.
2019-04-29

    ej medlem längre
NEJ
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP