Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinningstation

Nog är det mödosamt att återfinna bortkastad självaktning,
eller en framåtanda kvävd under lock.

Men här vistas jag ändå,
sökandes bland barndomsminnen,
emotionella utbrott och några samvetslösa
anmärkningar om mitt yttre.


På spaning efter en tid av obruten självkänsla
att fiska upp till ytan och återanvända.






Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-28 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta