Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ronja rövar dottir ekar ut i salen, för nog kan du sjunga i olika stämmor..


närhet

Du - jag vill se dig - igen - är denna ständiga tryckande känsla!

Jag hittar dig ganska snabbt bland allt som drar fram i strömmen, en ytlinje i lokalen som att följa källan till sitt flöde.

Du står i dina läckra rosasvarta träningsdojor där på scenen, sjungandes Astrids låtar med känsla.

Så stolt jag känner mig - att få betraktar dig där, iklädd en svart tisha och fladdrande exotiska byxor, du ger allt på scen, ditt leendet gör mig varm, din röst skänker mig tröst.

Vilken vårfeber en flunsa med kärlek som smittar av sig!

 

Jag söker din närhet, när sången är över.

Du försvinner ut i mängden - jag vill fånga dig.

Men du är så smidig å smärt, där du försvinner iväg mot utgången.

 

Att bara gå emot strömmen för jag vill ha din närhet.

Ett kliv och där  - måste bara, hålla om dig här och nu!

 

Du är varm och små svettig, doftar otroligt gott !

Dina ögonen ser känsliga ut som en tår har flytt sin fristad.

Jag känner ditt hjärta bultar intensivt, känner dina toppar likaså som trycker mot mitt bröst !

 

Du är en befrielse, känslan att hålla om dig, krama dig.  Den r så stark, en närhet, samtidigt känns det som du överför något från dig själv till mig. Som det aldrig kommer att släppa taget om mig.

 

Jag vill inte släppa dig !

Jag vill röva bort dig som en utav rövarna i Ronja där å då.  

Det var nog det enklaste fall jag gjort i hela mitt liv att falla för dig!   Frågan är varför jag inte kysste dig där den gången vid portalen !

 

I.M.Pia.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 01:39



Bookmark and Share


    Mino0
Sitter och småler. Underbar.
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //